tisdag 26 januari 2010

Säkra ditt konto

Det har hänt mer än en gång att man loggat in och kollat guildbanken och sett att en och samma person har plockat ut allt av värde. Oftast är det ju tyvärr så att det inte är personen som gjort det inte behöver 300x[Infinite Dust] och en massa andra saker.

Första tanken är ju såklart varför har han/hon gjort så? Sen när man ser att personen inte lämnat guildet så förstår man att personen blivit hackad och blivit slav åt alla guldförsäljare som ständigt spammar trade-kanalen.

Även om man inte besöker oseriösa sidor så kan man drabbas, senast var det tankspot som drabbades.
Did you visit TankSpot between midnight and 6:00 AM PST on Thursday or Friday? TankSpot was recently hit by an exploit which may have caused your PC to be vulnerable to trojans. Please download Malwarebytes and read more tips here.
Det finns Blizzard Authenticator för endast 6 euro, vilket är en överkommlig summa för att skydda sitt konto. Själv har jag gratisvarianten som finns till Ipod thouch och Iphone, men den finns även till en del andra telefonmodeller.

Säkra ert konto, inte bara för er skull utan även guildets och självklart stöd inte de som gör detta genom att köpa guld av guldförsäljare.

Inte nog med att du säkrar ditt konto utan du får en belöning till alla dina karaktärer med, en [Core Hound Pup] och kommer därmed ett steg närmre [Lil' Game Hunter].

0 kommentarer:

Skicka en kommentar